PREGUNTES FREQÜENTS

No, no és gens complicat. És un vehicle gran i és normal que faci respecte.  Cal vigilar si es fan maniobres i és recomanable que el copilot dirigeixi desde fora per evitar desperfectes a la carrosseria exterior. Abans d’iniciar la vostra ruta, farem una classe de maneig indispensable per guanyar seguretat, però no és necessària l’experiència prèvia.

No es necessita cap carnet especial, amb el B n’hi ha prou.

Cada cosa té el seu procediment, però està a l’abast de tothom.  En el moment de la recollida de l’autocaravana, explicarem amb tot detall el seu funcionament, entregarem un manual i posarem a disposició els nostres vídeos explicatius.  No obstant això, en cas de dubte o problema estem disponibles les 24 hores per casos urgents.

Sí i no. Depèn del que consideris “qualsevol lloc”. Una autocaravana disposa d’un ampli ventall de possibilitats per fer una pernocta. Es pot dormir en un càmping o també en qualsevol àrea (pública o privada) destinada a les autocaravanes. 

Hi ha diverses apps i pàgines webs especialitzades en aquest tema, que t’ajudaran a trobar una bona àrea per passar la nit. Caldrà respectar les indicacions dels cartells de cada àrea i tenir clar que, quan estacionem fora d’un càmping o àrea privada, el tendal, les cunyes, les taules, les cadires o sobrepassar l’amplada del vehicle amb finestres o porta obertes, no està permès.

Pots comptar amb que t’assessorarem i t’ajudarem a planificar el teu viatge.

Per tot el territori de la Comunitat Econòmica Europea i països riberencs del mediterrani, sempre que sigui per carreteres asfaltades.

Amb el preu del lloguer, s’inclouen 200km/dia per lloguers de 3-9 dies.

En el cas dels lloguers de 10 dies o més, el quilometratge inclòs és il·limitat en totes les temporades. 

L’excés de quilometratge es facturarà a 0,30€/quilòmetre. 

No. Som animalistes i ens dol haver de dir que no es permet viatjar amb animals de companyia a les nostres autocaravanes. Volem seguir un rigurós control de la neteja i desinfecció del vehicle entre un lloguer i l’altre, i el fet de viatjar amb mascotes suposa un risc que no podem assumir, per respecte a les persones que en són al·lèrgiques. 

No, no està permès sota cap concepte, tant per respecte a la resta de gent que pugui fer ús del vehicle com pel risc que comporta.

Aigua: Hem de pensar que no es pot fer el mateix ús de l’aigua que fem a casa. En total tenim un dipòsit d’aigua de 120 litres. Depèn de l’ús i el nombre de persones que es dutxin pot durar un dia o una setmana. Si fem un us responsable l’aigua, podem tenir una autonomia de 2 dies per a 6 persones.

Electricitat: Gràcies a la placa solar tenim més autonomia que altres autocaravanes però aquesta també depèn de l’ús que en fem. Si estem parats i sense endollar aproximadament tenim una autonomia de 2-3 dies. Si ens movem per carretera o endollem a una area o càmping, la bateria també es carrega tornant a tenir 2-3 dies més.

Gas: Amb el lloguer sempre van incloses dues bombones de propà. L’autonomia de gas variarà segons l’estació de l’any: a l’estiu el consum de gas serà només per mantenir la nevera i per cuinar amb la qual cosa segurament no consumirem ni una bombona en 20 dies. A l’hivern en canvi dependrà molt de les hores que tinguem encesa la calefacció o de l’aigua calenta que consumim. La durada pot variar dels 5 dies als 15 dies d’autonomia.

Tenir més de 25 anys i més de 2 anys d’antiguitat del carnet de conduir.

La manera més ràpida és per whatsapp al 600 224 222 o bé enviant un correu a info@campercostabrava.cat

També es permet diverses opcions de pagament immediat en la qual es cobrarà el 30% de la reserva a no ser que faltin menys de 30 dies pel lloguer.

Una altra via és omplir el formulari de reserva i ens posem en contacte amb tu el més aviat possible.

Us enviarem el contracte per correu electrònic amb el detall de les condicions del lloguer d’autocaravanes. En aquest contracte també hi haurà l’import total del lloguer i les dades per fer la transferència del 30% del total en concepte de prereserva. 

S’entendrà que l’autocaravana ha sigut reservada en el moment que disposem l’ingrés de la reserva. Si en el transcurs dels 2 dies posteriors no hem rebut la transferència, no s’ha fet la reserva.

Per llogar una autocaravana necessitarem el DNI i el carnet de conduir per correu electrònic.

Sí. L’assegurança a tot risc inclou dos conductors. Si es té previst que conduiran l’autocaravana dues persones, s’haurà d’enviar també, la documentació del segon conductor.

Qualsevol dels punts que tenim habilitats per la recollida:

Punt d’entrega Camper Costa Brava- La Bisbal d’Empordà (Gratuït)

Entrega a domicili – Baix Empordà- (Gratuït)

Entrega a domicili  – Altres comarques (Consultar preu i disponibilitat)

Estació Ave – busos – tren Girona (40€)

Aeroport de Girona (40€)

Aeroport Barcelona (150€)

També és possible realitzar lliuraments fora d’aquests punts amb un cost addicional (a consultar)

Per norma general els lliuraments dels vehicles s’efectuaran de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00 PM; les devolucions de dilluns a divendres abans de les 11:00 PM. Els horaris que apareguin en el contracte de lloguer es consideraran els acordats. Els dissabtes i diumenges només es podran realitzar lliuraments i devolucions si s’ha arribat a un acord previ i sota cost addicional segons tarifa en vigor. El dia del lliurament i la devolució sumaran junts un dia, sempre que en total no se superin les 24 hores

Si aquests horaris et suposen un inconvenient, no dubtis en dir-nos-ho. Ens podem adaptar a les teves necessitats i ho flexibilitzarem el màxim possible. 

  • En el moment d’abonar l’import pendent en reserves amb més de 30 dies d’antelació haureu d’abonar 1000 € també per transferència bancària en concepte de fiança.
  •  Aquesta serà utilitzada per a cobrir el cost de qualsevol pèrdua o dany de l’equipament, complements, extres, reparacions o dany negligent en el vehicle  així com possibles pèrdues d’inventari. Aquest import serà retornat un cop retornada l’autocaravana al punt de trobada i havent-se comprovat que l’autocaravana (i el seu inventari) es troba en el mateix estat en què va ser lliurada, i raonablement neta. En l’eventualitat que hi hagués algun desperfecte, el client serà informat amb detall dels costos incorreguts, que seran cobrats de l’import de la fiança.
  • En el moment de la reserva s’ha d’abonar un 30% de l’import total d’aquesta per transferència bancària per confirmar-la. Abans de 30 dies de l’inici de la reserva s’haurà d’abonar l’import pendent (70%) i la fiança de 1000€ que serà a retornar.

Pots veure els vídeos explicatius a l’apartat Vídeos